(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Європі доречі ніде майже немає зимових шин бо зазвичай взимку немає снігу, ожеледі чи ще чогось
-
чем тверже тем хуже
-
это про саммер тайрс
-
begins to harden and can become brittle below +7 degrees C.
-
Я про те що ставити зимові гуми тільки но стало менше 10 градусів як у нас люблять казати це смішно
-
Посперечатися аби сперечатися? При 0, -1 і інколи при +1 уже ожеледь може бути. А відповідно критерій не виконується
-
Чем ниже температура тем хуже сцепление и никаких мифов
-
Оно неверное
-
Перечитай свое утверждение: "Взагалі можна знайти багато тестів які показують що літні шини краще гальмують за зимові навіть при низькій температурі. Але все міняється коли є лід, сніг і т.д."
-
Взагалі для зими особливо для новачка кращий привід це задній)
-
А графік як втрачають сцепу є? Я он вище скинув тести де все ще при +4 кращі показники
-
че, теперь МАЛО?
-
и балтийские страны
-
у Фінляндії - так обовязкові з певного числа всюди
-
Давай розбиратися по картинці - Швеція, Фінляндія, Балкани, Україна, Туреччина
-
Ну і доречі про непустять. Спостерігав у Австрії як на гірсьолижний курорт чуваки з Нідерландів пхають свої корита руками бо в них не було ланцюгів, хоча там всюди знаки що без них не можна
-
«В Європі до доречі ніде майже немає зимових шин» в тебе що не вислів то якась нісенітниця… ти або не розумієш що таке Європа або зараз будеш розказувати що я ж казав тільки про теплі країни я пас таким шось доказувати…
-
От що що а ланцюги це обовязково в ЄС на деяких гірських дорогах
-
Давай покажи мені країну де не пустять саме без зимової гуми. Бо насправді таких країн на всю ЄС пару штук. В більшості пускають з ланцюгами
-
зависит от европы. В некоторых странах тебя не пустят на дорогу если она идет через горы например без зимней резины/шипов
23 Jan 2023, 01:02
259032/641462
4 minutes ago