(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та причому тут «у мене було». Я вам надаю ресерч про то чим саме вони відрізняються (не тільки канавкою)
-
Іще по каші сильно грає роль глибина протектора, менше 6 мм уже не гребе як треба
-
Поки був в Україні то волонтерив і розвозив вантажі - тоді взагалі не вилазив з авто в перші місяці. Бувало прямно на ходу підключався на мітинги чи проводив співбесіду якщо мобільний звязок довзоляв
-
Да нигде, это вы походу запутались. У меня было два комплекта all-weather в Украине, которая прекрасно ездила зимой. Отличие от зимней - чуть более жёсткая зимой и хуже езда по снежной каше, но по каше всё хуже, если у тебя не оффроад резина
-
Ми коли виїхали з України в серпні і загнали машину назад в березні то вийшло 50 к км десь проїхали. Це за неповний рік
-
"Гума дубіє" - it's not rocket science
-
А ну і ще в тему досвіду: їздив на всіх можливих варіаціях приводу задній, передній, повний, із стабілізаціями, без стабілізацій, і взагалі на всратих корчах типу ГАЗ 66
-
Ну може ще є і третій варіант, я його назву "мені по кайфу на вихідних проїхати 2-3к км". Якщо ви справді стільки їздили, скільки кажете - жодні дослідження не потрібні, будь-який досвідчений водій відчуватиме гірший контроль на літній при +5 порівняно з +25, чи на всесезонці при нижче 0 порівняно з +25, на сухому асфальті. Я наприклад перевзувався не тому, що хтось мені каже, а тому, що відчував погіршення контролю та довший тормозний шлях. У мене, звісно, нема мільйона і по 3к за вихідні я не їду по приколу, але за 19 років тищ 550 накатав по десь 20 країнам.
-
Доречі коли у штати прилетів в бізнес тріп + відпустку то за 18 днів накатав 3000 миль, потім дивився статистику 10 годин в авто щодня було як я поїхав кататися по штатам.
-
Вище я ж писав приклад про сніг на всесезонці - хоч вона і була типу сертифікована як зимова - всеодно було гірше чим на чисто зимовому блізаку. Хоча обидві гуми нові. Але це не стосувалося сухого асфальту в холодну погоду
-
От якраз при +5 це не так. Якраз тут я відчував навпаки. Особливо для мене це відкрилося коли я взяв кадилак АТС, тому що на ньому я сильно навалював і часто розганяв до 200 і гальмував. То нова чисто зимова гума на ньому була відчутно гірше попередньої старої всесезонки з якою він прийшов. Я ж вище тести скинув. при +7 і при +4
-
Не знаю що там нагуглити можна, але в торонто страховка каже що якщо ти розклався після 15 листопада без зимової резини - плоті сам. Не знаю, чи вважається це "обов'язкова зимова гума" чи ні)
-
І тому в Європі я не перевзувався на зимову. Бо це було безглуздо. Тут сніг я бачив тільки в Лапландії і горах Австрії та Італії
-
Мало
-
Мой опыт в Польше - без зимней резины нефиг ездить зимой.
-
Дак я ж написав вище - 50 тис км накатав. Проїхав всі країни крім Балтії. Це мало?
-
Видимо мало был в европах
-
а ще в морозильній камері. але ж ми про Польщу
-
Вони їх не читали 🤣
-
Сніг і в Іспанії буває)
23 Jan 2023, 01:02
Post 259105 of 626629
41 minutes ago