(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аха-ха. 8300 км це всього навсього 8 днів дороги якщо сильно захотіти кудись поїхати. Наприклад у відпустку в Іспанію мотнутися. В одну сторону 4000 км. День по Україні і 3 дні по Європі це так щоб не сильно напружуватися
-
Походу всім, хто зареганий в них 😂
-
О, мне тут предлагали выступить спикером
-
Просто прилетело в личку
-
Так я даже не зареган был…
-
Как это доказывает 1000000км за 10лет?
-
Ось просто так телепорт з Словенії у Вишгород. Можна відкрити GPX редактор і подивитися на таймінги
-
А мог виступить, набивать кейс для о1
-
Здрастуйте, ищю роботу developer front end back end. Может кто то знает где требуются. Порекомендуйте рекрутные агентства.
-
Я посмеялся с того что это ничего не доказывает. Я тоже делал такие марафоны, как многие другие. Только такие поездки очень редкие у всех.
-
Ну ти ж посміявся з 1800 км за добу)) Так само можу зараз повитягувати гугл хронлогії, поритися в GPX треках, подіставати фотки пробігів
-
1 долар за 1 місяць замість 79. можна зразу відмінити, але доступ до курсів і сертифікати збережуться
-
forums.redflagdeals.com/coursera-coursera-plus-one-month-access-1-normally-79-month-2622775/
-
«When the temperature starts dipping below 45 degrees, the rubber is going to stiffen and lose traction. It’s also possible for the tire to chip or crack due to the cold.»
-
до речі зашазамив музло з презентації www.youtube.com/watch?v=THCqcYAMBo8
-
мені здається людина просто троль
-
до речі в Португалії рік проїздив на зимніх і норм (але після року вони були не дуже)
-
"45 degrees Fahrenheit" ми в Канаді, пиши в державних одиницях бум ласка! 😄
-
Посмотрел видос с леопардом сгоревшим, там и Бредли стоят рядом
-
А сертификат выдадут только с активной
23 Jan 2023, 01:02
259134/635889
about a minute ago