(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чем гольф менее премиум в сравнении с MB A klasse?
-
Да и вообще спор смешной. А Рено это премиум? И Ситроен? А альфа Ромео? А Субару?
-
підозрюю, через те, що тут достатньо тих, хто жив в Іспанії і т.д. Для мене самого Іспанія топ в Європі, але об'єктивно, не найкраща країна для іт, для прикладу Іспанія Німеччина Канада
-
Что вижу на фото я: красная рыба. Рыба маленькая. Рыба с головой 😄
-
Что там отстает? Кожа? Климат? Нет подогрева руля?
-
Последний гольф vs последний а класс
-
Пруф
-
Так вышло что когда я смотрю сюда вижу слово Испания. Видимо совпало 😕 Спасибо, интересно. Франция тоже вроде интересная в целом
-
не буде, гольф зазвичай на покоління відстає
-
Компакт премиум не существует
-
так і запишемо, преміум непотрібен, розходимося
-
Отделка салона и опции - это все в топовых моделях будет на равне, как и электроника и безопасность
-
Чем перфоманс гольфа хуже а класса?
-
Тут всі пишуть - це 3-4 людини? :) Дуже цікава вибірка. Якщо робити вибірку з ДОУ з топіків уєзжунь, то більшість якраз в Німеччині осіли, з об'єктивних причин - одна з найбільших зп в Європі і відносно проста імміграція. В Іспанії, на жаль, як і в Франції, все дуже погано з зп. Але суб'єктивно, я б обрав Іспанію чи Францію з низькими зп чим Німеччину з відносно великими.
-
Да там все высосано из пальца
-
Все там есть
-
А по чем картошка?) Я только в ней разбираюсь 😄
-
де? покажи. в гольфа немає купи "помогаєк" водію, таких як паркування, навороченної безпеки, адаптивних лєд фар тощо. хібп що базовий CLA можна порівняти з топовим гольфом