(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От два Hisense, обидва в категоріях нижче середнього
-
В їх термінах С2 це мідренж
-
Я взагалі нічого не намагаюся довести, бо для цього треба б було для початку define luxury. Посміялася про теслу, ну реально смішно😀🤷♀️ Також я не казала про седани-не седани нічого, це до чого? Тесла в найкращому випадку преміум і за ціною і за якістю (навіть це не про всі моделі), ну так ти так її і називаєш, ну і ок. Чи то affordable luxury. Поняття розмивають, щоб люди купували. Якщо вважаєш чимось більшим - Agee to disagree👌
-
Я згоден навіть піти як Junior без проблем, але вже з новим поглядом на карьеру. Дякую за будь яку корисну інформацію
-
Хлопці та дівчата всім привіт, чи можу попросити поради вас, де можна у Торонто знайти роботодавця якому я буду корисний в розробці. Я Middle Full Stack, але якщо говорити про сильнішу частину то я більше Fron-end аніж бэк. Тому ящко знає таке місце то дайте знати, моя англійська базова нажаль, але усердно вчу. Трохи пруфів, портфоліо старе, але на фрілансі катить аж бігом savbase.se/?v=true та CV якщо цікаво (знаю що треба переробити, але поки така) savbase.se/cv
-
Авто за 120к це не преміум? Ну да, авто для плєбса, звичайно
-
Ds4 citroen. Lexus ux