(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поня
-
Мені здається визначати "лакшері" по абсолютній ціні - це як мінімум привід почати суперечку :) Для мене лакшері починається там де закінчується обґрунтована необхідність з прив'язкою до мого доходу. До прикладу: об'єм двигуна: 1.6/2л (седан/мід сув відповідно) на дорозі в Канаді більш ніж достатньо. Все що більше - вже відношу до "ну бо мені так хочеться, можу/не можу собі дозволити". Камера заднього виду треба просто шоб була. А всі інші деталі - типу якість, малювання траекторії, відкриття при активації і т.д. - це знову відношу до хотілок. І те ж саме до всіх інших характеристик. Взяти фул фарш тігуан за 50-55к і аорівняти з аналогічним мерсом glb - різниця в ціні в 2 рази, хоча по функціоналу однаково. Більше того, в мерседесі за 90к я не відчуватиму себе в машині яка більш лакшері ніж тігуан. Я почуватиму себе як чувак, що заплатив 90к замість 55.
-
1.6L - це мопеди якісь, або турбоване / гібрид ? Всеж таки вирішальним фактором «люксовості» машини є ціна. Канада вважає що це машина $100к+, А що саме ви отримуєте за цю ціну, це вже від комплектації конкретної моделі залежить. Якщо подивитися на машини цього цінового діапазону - можно розуміти що в кожного є свої «люкс» фішки, але так все однаково (дорого, багато, сучасно)
-
Хто з вас?
-
Як мінімум я його вбачаю :) не претендую на безумовну істину
-
Тобто тут +- той механізм що я й описав, тільки відносно держави, а не кожної людини
-
Та звичайна тойота корола чи хундайка елантра та ж сама. Чому мопед?) З обмеженням в 120км цього більш ніж достатно. З приводу того що канада вважає лакшері в 100к - ну, в Україні ця сума значно менша) якщо не помиляюсь, рази в 2. Що, відповідно, має певну кореляцію від доходів. Маючи нижчий дохід - очікування від лакшері теж будуть нижчі. Комусь лакшері це біде вмонтоване в заднє сидіння позолоченого майбаха, а комусь - підігрів керма
-
Тут ніби раніше згадували, якщо два диплома евалювати, то другий виходить не фул ціна першого, а ніби дешевше, якщо не помиляюсь - це на стороні апостилю чи WES?
-
Пластівці це ще купа клєтчатки