(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Люди, по-перше, ви нереальні! А по-друге, ми вас недооцінили, тому залишили гроші лише на оплату однієї вантажівки до Херсона, решту зібраних грошей витратили на насоси для відкачування води, але ви навезли гуманітарної допомоги вже на 2 машини, продовжуєте її приносити. Тому у нас величезне і термінове прохання до вас - перерахувати хто скільки може на наші рахунки: 🇵🇱tiny.pl/wzj72 🇺🇦 send.monobank.ua/jar/ksBcTTXF1 💶💲PayPal: EuromaidanWarsaw Збираємо гроші на оплату транспорту гуманітарної допомоги з Варшави до Херсона. Прохання термінове, бо хочемо, щоб все це поїхало вже завтра.
-
Усім привіт! У Варшаві зараз йде збір гуманітарки для Херсону і області. Українці і Поляки перевершили усі очікування і тепео проблема не в кількості гуманітарки, а як її довести. Запрошую долучитися фінансово до збірки на оплату транспорту до місця призначення.
-
Мда, як кажуть, комусь і корова наречена :)
-
Ну я зараз кажу виключно про спосіб задефайнити "лакшері"
-
Враховуючи что середній вік авто в Україні біля 20 років то зовсім не дивно. Людей які щупали хоч щось нове і не бюджетно дуууже мало
-
Та чо, дайте похоліварити) Тема де ніхто ніколи нічого не доведе :)
-
Вгамуйтесь вже :-) персонально мені начхати на лакшері карс та лакшері anything really Але мені здається, що в цьому випадку вікіпедія доволі інформативна en.m.wikipedia.org/wiki/Luxury_car#:~:text=A%20luxury%20car%20is%20a,buyers%20expect%20better%20build%20quality.
-
Но не тебе)
-
Якщо людина їздить на майбаху - для неї GLS лакшері особливо не буде вважатись. Але якщо все життя кататись на корчах - то 5річна тіга з копарта вже буде лакшері. Ось стисла суть моєї думки
-
Да, просто заехать и дадут и гк и дом в бей эрия