(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хто в Онтаріо хотів полікуватися від чогось minor але не може потрапити до доктора, тепер зможуть получити консультацію прям в аптеці. www.thestar.com/politics/provincial/2022/12/28/ontario-to-allow-pharmacies-to-prescribe-medication-for-13-minor-illnesses-next-week.html
-
Я кораблики на станке выпиливал)
-
я планеры собирал, тоже кайфовая тема
-
ого!!
-
оо класна штука, я колись займався моделюванням, нервів там треба неслабо)
-
И инструкция дурацкая, 2 детали пропустил, 1 смог впихнуть, а для второй придётся все разбирать, так шо так будет
-
Збс, но картон бесит ппц - где-то за сильно надавил и все поламалось Часов 6 суммарно потратил
-
Не задолбался? Тоже думал купить попробовать
-
О, и как тебе?
-
Але дуже комфортні сидіння, гарна шумка, клімат і тп. Про це й мова, що багато кому важливо як виглядає, а не комфорт насправді
-
Думаєш хоч його можна буде мити зі шлангу?
-
Minecraft irl
-
Лол. Зі зборкою проблеми тільки в перший рік виробництва, далі все на рівні. Я перебрав 2 десятки авто за останні роки, на кожній проїхав декілька сот км щонайменше, і не можу сказати що Тесла якось особливо погано зібрана. Косяків збирання і в тойоти і в хонди достатньо, навіть у вольви та бмв в неочікуваних місцях було. В тесли гарна ергономіка і ux, чого іншим дуже невистачає досі. Наприклад вона пам‘ятає налаштування клімату та музики і коли тільки сідаєш вже все добре, не потрібно додатково вмикати. Кількість дій щоб отримати той самий результат часто менша, в тесли підійшов, відкрив двері просто за ручку, сів, пристебнувся, включив драйв та поїхав. Для порівняння на лексусі навіть з безконтактним ключем потрібну ручку дверей смикнути 2 рази щоб відкрилося, окремо потрібно «вімкнути авто», почекати якісь анімації, і тільки після цього можна втикати драйв та їхати. На контрасті дуже добре це відчувається, коли з добре пересідаєш до «нормально»
-
🤣🤣🤣🤣
-
то інша культура, спартанський мінімалізм)
-
унылая != ненадежная, плохая и тд) Она за свою цену выглядит очень просто и дешево в салоне