(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
меня удивляет что люди удивляются тому что что-то покрыла "бесплатная" медицина, хотя они изначально далеко вперед переплатили за этот охип www.youtube.com/watch?v=NNEt3g_jCOc
-
Це зрозуміло, мій меседж був про те що коли нема тривоги а чути вибухи то це не комфортно, зараз навчились засівати зліт носіїв кинджалів і вмикають тривогу
-
Мені щось підказує, що в цьому чаті не військові сидять 😂. Цілком логічно, що ніхто не буде розповсюджувати закриту інформацію в телеграмі, але вона цивільним і не потрібна
-
Коли прилетів кинджал по військовій частині то ніхто про це не писав, та й взагалі телеграм канали пишуть тільки про те що прилітає по цівільним, все що прилітає по військовим не озвучується (що логічно)
-
Пишуть що чорні археологи вже на низькому старті, білі археологи бідкаються, влада розводить руками
-
І от все це опиниться не в музею для людей щоб памʼятали хто тут жив, а десь у бохатих колекціонерів для самовдоволення :(
-
Это Киев?
-
Стосовно доби козаччини там огого скільки арехологічного матеріалу втоплено було
-
А коли получив повістку - це вже строк, чи можно ігнорити?
-
Та я можу собі уявити ажіотаж в певних колах. Там багато чого затопили коли ГЄС будували. Держбюджету не до цього явно ((
-
% тих кого відправляли маленький, частіше за все це условка але ти правий, можуть і в тюрьму
-
оп, дякую
-
не тільки условку дають, іноді в тюрьму відправляють
-
угу
-
Мед атлант
-
Не дуже сурове покарання
-
що за клініка? нам знадобиться?)
-
условка на якийсь периіод або медогляд + покрити вартість суду це якщо вони доведуть що ти прям ухилянт
-
А оце дизайн клініки, як на космічному кораблі
-
А потім тебе через суд відправлять медогляд робити?
23 Jan 2023, 01:02
260655/640783
4 minutes ago