(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тепер зрозуміло.. а то думаю, чого треба чекати і не можна одразу декілька пропозицій відправити
-
Офер - то офіційний документ. Ви би серйозно вляпалися, якби кілька хазяїв прийняли офер...
-
це напевно з чатика прийшли і маркет розкочегарили ?)
-
Тобто вас не просять візу, то ви собі придумали. Ну, тут думайте самі, я би вислав укр права, в мене там є Англійська теж. І пояснив би, шо маю опен ворк перміт, віза спонсоршіп не тре, з документів поки можу права показати. Буду тоді то.
-
А нема нічо більше? Напр прав або медікал Карл з фото?
-
Я думаю що вас просять фотку паспорту, де є ім'я і фото, а не візу
-
Ага, ну права - це ж govt Doc. Ну і вас просять OWP. То не то саме, шо віза. Головне добре все пояснити. Вони то можуть питати, бо дуже багато з інших країн просять ворк перміт спонсоршіп
-
Так, OWP по прильоту, але ж певно вже маєте лист, шо вас заапрувили? То можна так і пояснити... Вот справ, буду тоді...
-
Привіт! Хтось знає як це працює: я став збоку дороги на аварійкк (там було припарковано багато авто). Не глушачи авто і не виходячи з нього я написав смс і почав їхати звідти. Але в бокове дзеркало побачив якусь інспекторку типу (наче як паркінг секюріті). Щось вона наче як виписувала…але я поїхав. Могла вона виписати тікет за паркування?
-
Їм треба знати, що то саме ви будете проходити інтерв'ю, а не хтось за вас. Бо в них немало було таких випадків, що аплаїться на роботу одна людина, а інтерв'ю проходить інша. У мого менеджера навіть один з онбордінг тікетів був: перевірити моє айді, щоб ім'я співпадало і фотка в паспорті на мене була схожа)))
-
так у вас немає OWP, оскільки ви ще не в Канаді і не можете отримати OWP іншим чином. Вас запитують бо зрозуміли що ви кажете не достовірну інформацію.
-
про цей відос мова? t.me/MaksymZhorin/4488
-
І чи взагалі в такому випадку він дійсний той тікет, якщо вона все-таки його виписала?
-
Аварійка не контрить нічо?)
-
На парся, все норм )
-
Та я хз. Може там не мона було стояти
-
Зазвичай фотку з номером машини ну і самим порушенням (час парковки, далеко від бордюру, колеса не вивернув, лівим боком до бордюру…). А в чому порушення то?
-
Фотку з тікетом на лобовому? Чи просто фото? Бо ззаду вона спок могла сфоткати. Стояв я хвилини дві три
-
Чому такий висновок?
-
З описаного не думаю що хтось-щось виписав. Зазвичай вони роблять фотку і потім виписують штраф.
23 Jan 2023, 01:02
261740/644146
6 minutes ago