(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
боксер допомагає)
-
плюс ядерка
-
Та вони навіть зі штатами очконули б воювати, хоча бачачи як у них аналітики працюють могли б теж собі нафантазувати "Вашингтон за 3 дні"
-
Мені подобається порівняння з бухим гопніком, дівчиною яку він любить тероризувати і боксером. Від боксера можна по зубам вихватити, а дівчина як виявилось теж не проста..
-
Ну тогда пришлось бы воевать с 31й страной. Ясное дело что с НАТО они не потянут. Если бы Украина была бы в НАТО они бы тоже не полезли
-
Ещё чаще всего эти люди даже не в Украине и возвращаются не собираются
-
Так, навіть гірше )
-
Поправочка: в НАТО нас приймуть після виконання багаторічного плану вступу до НАТО. Тобто ми після війни будемо ще багато років щось виконувати аби мріяти про вступ. Схоже на морковку і осел
-
Державники, тьфу( Здати ядерку, розпустити армію, у військовий блок не вступити. Волшебно. Залишається надіятися що ми таки вистоємо та розуму наберемося хоть трішки
-
Угу, мене капєц як плавить кожен раз коли якісь люди в костюмах збираються і обговорюють як будуть відновлювати Україну після перемоги. Люди все ще в рожевих окулярах уявляють як після контрнаступу війна раз і закінчиться: будуть переговори і тд. А навіщо взагалі рашці переговори? Нато сказали: приймемо після війни. Рашка чує це: знач будем пулять шахідами і балістикою десятиліттями.
-
Для Украины Венгрия и Турция вполне могут такое устроить
-
И к ней найдут подход))))
-
Ну вот так вот просто 1 страна может заблокировать вступление
-
Я так не считаю. Это политическая воля должна быть. И все. Разговоры про неготовность, реформы это для публики
-
там же турки мялись только
-
Вполне вероятно что пару стран просто не подпишут и на этом вступление в НАТО закончится
-
Там же вступить в НАТО довольно сложно, Финляндия и Швеция даже со скрипов лезли
-
і такі і такі бачив, Наприклад в Києві якісь економісти збирались
-
Може то Столтенберг так каже на публіку для рашистів, хз. Але взагалі ніяк не надихає
-
Ну решить может и решат, просто года уйдут чтобы всех удовлетворить
23 Jan 2023, 01:02
262063/638222
7 minutes ago