(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та вони навіть зі штатами очконули б воювати, хоча бачачи як у них аналітики працюють могли б теж собі нафантазувати "Вашингтон за 3 дні"
-
Мені подобається порівняння з бухим гопніком, дівчиною яку він любить тероризувати і боксером. Від боксера можна по зубам вихватити, а дівчина як виявилось теж не проста..
-
Ну тогда пришлось бы воевать с 31й страной. Ясное дело что с НАТО они не потянут. Если бы Украина была бы в НАТО они бы тоже не полезли
-
Ещё чаще всего эти люди даже не в Украине и возвращаются не собираются
-
Так, навіть гірше )
-
Поправочка: в НАТО нас приймуть після виконання багаторічного плану вступу до НАТО. Тобто ми після війни будемо ще багато років щось виконувати аби мріяти про вступ. Схоже на морковку і осел
-
Державники, тьфу( Здати ядерку, розпустити армію, у військовий блок не вступити. Волшебно. Залишається надіятися що ми таки вистоємо та розуму наберемося хоть трішки
-
Угу, мене капєц як плавить кожен раз коли якісь люди в костюмах збираються і обговорюють як будуть відновлювати Україну після перемоги. Люди все ще в рожевих окулярах уявляють як після контрнаступу війна раз і закінчиться: будуть переговори і тд. А навіщо взагалі рашці переговори? Нато сказали: приймемо після війни. Рашка чує це: знач будем пулять шахідами і балістикою десятиліттями.
-
Для Украины Венгрия и Турция вполне могут такое устроить
-
И к ней найдут подход))))
-
Ну вот так вот просто 1 страна может заблокировать вступление
-
Я так не считаю. Это политическая воля должна быть. И все. Разговоры про неготовность, реформы это для публики
-
там же турки мялись только
-
Вполне вероятно что пару стран просто не подпишут и на этом вступление в НАТО закончится
-
Там же вступить в НАТО довольно сложно, Финляндия и Швеция даже со скрипов лезли
-
і такі і такі бачив, Наприклад в Києві якісь економісти збирались
-
Може то Столтенберг так каже на публіку для рашистів, хз. Але взагалі ніяк не надихає
-
Ну решить может и решат, просто года уйдут чтобы всех удовлетворить
-
#вакансія #вакансії ⚡⚡⚡ Вакансії для тих, хто в Канаді⚡⚡⚡ Моя компанія наразі шукає: 1. Team Lead Experience with the following: PHP 8.x Vue, React or Angular – especially Vue3 using the composition API Laravel or similar MVC frameworks like Django, Ruby on Rails or ASP .NET TypeScript Any flavour of SQL Event based systems 2. Software Developer (Intermediate) .NET 4+ years experience in software development Solid experience and understanding of all things C# and .NET related to web and windows development Experience with SQL and/or Oracle specificallу... 3. Software Developer .NET Experience in object-oriented design and programming with C# .NET. Minimum 3 years software development experience Minimum 2 years JavaScript, HTML, and CSS experience Minimum 2 years with common front-end technologies like React, Angular, Webpack, Babel, CSS preprocessors 4. Senior Software Developer (Frontend/Full Stack) Minimum 6 years software development experience Minimum 3 years leading a team of software developers Minimum 4 years JavaScript, HTML, and CSS experience Minimum 4 years with common front-end technologies like React, Angular, Webpack, Babel, CSS preprocessors Minimum 4 years delivering and maintaining customer facing production systems Strong understanding of the full software development life cycle, including best practices Nice to have: Build processes, cloud services like Azure or AWS, NodeJS, Web Sockets кому цікаво - пишіть в особисті. можу зарефералити.
-
И те и другие очень flexible. Так что вопрос предмета торга. Это политика. Вспомните про блокировку соглашения об ассоциации с ЕС. Нидерланды. И в итоге решили тогда
23 Jan 2023, 01:02
Post 262065 of 623636
3 minutes ago