(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
10 не знаю, але доки тут не доїду до такого самого чистого прибутку - можливо
-
Є немала вирогідність, що за 2023-й рік вже буде обмін податковою інформацією. Це звісно не 100%, але над цим працюють, а деякі фінансові установи в Європі вже почали цікавитися у українців про їх податкову резиденцію. Скоріш за все, запрацює впродовж року
-
У мене питання звідки в тебе здоровʼя на двох роботах працювати :) я тут на одній ледве вивожу чи то я просто старий вже :)
-
У тебя работа в Канаде приносит меньше 30% от работы в Украине? Если нет, то вроде дошёл уже. Или там другая логика?) Просто интересно)
-
Аа ти прям довго плануєш так ховатись, я думав у тебе там пару зп з початку року прийшло по старій роботі і ти думаєш чи показувати то чи ні.
-
Це яка пробита шлюпка має бути що погодиться зп платити на лівий фоп :)
-
Також думаю за це як варіант
-
Ещё дешевле выйдет
-
Искусственной травой
-
Так делать плохо но в идеале сделай фоп на родственника в Украине и гоняй деньги через него. Тогда точно нечего не всплывёт.
-
Нема. Але і на одному не цікаво )
-
Прикольно, а кто и где?
-
Мені здається якщо тобі з України заливають на якийсь умовний вайз рахунок фізичної особи то наврядчи це в Канаді хтось побачить, чи я помиляюсь?
-
Ну в теории - они просто покупают услугу. Схема конечно серая, но и фоп сам по себе тоже не белая и пушистая штука)) Тут как договориться получится.
-
У фопа немає зп. Всі ризики на виконавці. Тому шлюпка швидше на стороні того хто отримує.
-
Я не знаю яка нормальна айті компанія в Україні погодиться підписати договір з лівою людиною і платити йому на ФОП рахунок зарплату дева який на неї працює, можливо я якось не так це все розумію.
-
Эти шлюбки в последнее время масово ищут людей вне Украины на украинский фоп)) Тоже кривая схема)
-
Юридично у ФОП немає зп. Це послуги. Ризик замовника - NDA. Його можна підписати з фіз особою напряму. Якщо дев дуже потрібний але не може мати фоп - з'являються такі схеми. Погоджуються на такий гемор тільки з важливим людьми.
-
С точки зору закону, ну які до них можуть бути притензії? Договір на послуги та все. А хто і як ці послуги надав то не їх справа контролювати. Що вони не побачили що Таня то мужик з бородою, то не карається, тому...