(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та мені 5 упаковок з ікеї вистачить десь. На 100 баксів, я все одно шкафчик завтра буду там брати. От і куплю плитку
-
Як на мене, це Карпати
-
Майже будь яке озеро в conservation area буде тепліше за 21 влітку на мілкоті, мені здається Ми тиждень тому були в Роквуді, градусів 19 вже було
-
Ну а мог бы быть на пхп или джаве))
-
Скріпт на ноді, щоб додати аліас в консоль? О_о Мес'є знає толк 😂
-
А ще можна скріпт на autohotkey забацати, який відкриє zshrc в nano та буква за буквою це впише 😂
-
Я після того відео теж знову взялась за дослідження страхових, але знову не купила. А) щомісяця це 60 баксів мінімум. Б) при настанні випадку, ти все одно платиш 10%, або більше. Є покриття 100%, але там і страхування коштує 150 баксів. В) Платиш дедактбл все одно при страховому випадку. Д) Є обмеження по сумі часто. Десь 7, десь 5, десь 10 і 15. Дуже вагаюсь і не знаю, чи страхувати, чи вже розгрібати, якщо щось станеться. Поки схиляюсь до розгрібати.
-
Одни люди сейчас умирают другие прямо в это же время воруют
-
Может тут есть связь?
-
nashigroshi.org/2023/06/11/ministerstvo-oborony-taky-kupuvalo-iaytsia-po-17-hryven-za-shtuku-popry-vidmazky-ministra-reznikova/
-
Это какие суммы должным быть чтобы такая цепочка пошла ?
-
www.washingtonpost.com/world/2023/06/13/ukraine-counteroffensive-kryvyi-rih-donetsk/
-
Но те кто крадут у власти с самого верха скажем так ...
-
Привіт усім! Може хтось може підказати, як користуватися грошима з Payoneer в Канаді (є тільки віртуальна картка, рахунок в USD)? Чи можна їх зняти в банкоматі, чи перевести до канадського банку? Скільки буде комісія? Чи канадський банк не буде запитувати, звідки кошти (якщо їх до 10к)? Дивилася варіант перерахунку на Wise: кінські податки, на 3к виходить близько 200USD комісії.
-
И во вторых коррумпированным чиновникам не выгодно вступление в НАТО очевидно будут мешать на высшем уровне ( так и было по сути раньше)