(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Невдало здав хату - живеш в машині 🫠
-
"We had landlords who found their tenants conducting illegal activities," Dubé said. "Some of them were harassed or threatened, attacked, by their tenants. And some faced financial ruin because rents weren't being paid and some ended up in homeless shelters or living in their cars."
-
вот
-
www.cbc.ca/news/canada/toronto/ontario-ombudsman-report-landlord-tenant-board-1.6830181
-
Теж таке читав нещодавно www.cbc.ca/news/canada/hamilton/niagara-landlord-unpaid-rent-1.6869973
-
Тобто так, можна прожити на халяву 2-3-4 місяці ну нехай навіть 6, але гуд лак потім знайти шось
-
Профит
-
от би ще додали якийсь мод тулкіт
-
потенціал крутий у гри
-
там як раз багу прикольну пофіксав чєл
-
She applied to evict them through the LTB last month and is still waiting for a hearing date to be set.
-
щось мені здається, що водії знайомі
-
странно что ты не можешь просто вызвать полицию
-
❗️У центрі Києва зіштовхнулися ексклюзивний Lamborghini та Maserati. Дорога ДТП сталася сьогодні у центрі Києва. На бульварі Лесі Українки зіштовхнулися два елітні італійські авто загальною вартістю близько півмільйона доларів. Кросовер Maserati Levante в’їхав у суперкар Lamborghini Huracan. Ламбо, до речі, не простий – це ексклюзивна версія Fluo Capsule за $400 000. Подписаться 🇺🇦 Прислать контен
-
Виноватым окажется полицейский, который приехал, пешеходы, асфальтоукладчик и ЖЕК района
-
А я думаю куди вони своє взуття майже кожного року дівають )
-
це як?
-
я думаю просто зникало взуття і одяг у них після роботи в полі)
-
Так близько я не зумлю. Аби працювали )
-
Там же аренда, полиция ничего сделать не может, пока суд не решит, что арендатор нарушил условия договора (не заплатил)
23 Jan 2023, 01:02
262962/639999
5 minutes ago