(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там же аренда, полиция ничего сделать не может, пока суд не решит, что арендатор нарушил условия договора (не заплатил)
-
Я там в коментарях знайшов що дають вборг безлімітно. То щось почав абьюзити халявні гроші
-
Ну я про то что вызываешь полицию потому что у тебя дома находятся незаконно люди, полиция приезжает, записывает инфу, разговаривает с тенантами, говорит что им светит, за незаконное оккупирование квартиры джейлтайм какой-то например
-
Як бюджетування знаходження в кожному зі статусів? Тобто питання ширше - чому це цікавить
-
В чому профіт? А якщо там буде часткове залучення, кожен другий день та не фултайм?
-
Или у меня с математикой проблемы или там 12к в месяц до налогов
-
треба працювати з заходом щоб були гарантії що цього не допустять
-
t.me/bpzua/42582
-
Так ставка за годину низька. Якшо ше і не 40 годин на тиждень, то це ше печальніше... П. С. Пишу просто для інформації, тут часто запитують ринкові зп
-
наприклад тікети дуже довго стирачать в статусі testing. чому? кривий процес? тулінг? просто QA недостатньо?
-
мікроменеджмент це коли змушують логувати час на кожну задачу навіть якщо це 15 хв мітинг
-
Проблем з тим що ти не можешь значити сколькі там по факту буде в міс. Багато хтотне розуміє що таке роьота контрактором, і мене в команді є чувак з ванкувера, дата саєнтіст. Він працює 10-12 годин на тиждень
-
А чем запад может это гарантировать?
-
по заес
-
Ну въебать яо на упреждение 🤡
-
Прямо как в реальности с еврокредитами
-
Ну то есть как ты себе это представляешь
-
Не плутайте відмазки бо не хоче із не може