(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
И реднеки зарубают за слишком белую кожу и акцент
-
Та чесно - плевать шо там и кто говорит Есть проблемы шо в любом случае могут возникнуть И ждать 1.5года обычного визита к врачу - ту мач
-
там іще доречі серіал із Сталоне є: Король Талси. Теж досить символічне кіно
-
Перший рік найтяжчий. Потім - хіба вкінці зими ненадовго... :) Та куди не глянь - нема ідеального місця, всюди свої мінуси
-
Loch Henry дофига криповая серия черного зеркала
-
Та, й від цього інколи відчуваєш безвихідь 😅
-
Ну, ми подорожуєм, хоббі, басейн, відкриваєм для себе Канаду, знайомимся з місцевими... Пошукай, що таке синдром імігранта і що робити.
-
Мені здається, що це дуже нестандартна іміграція. Війна, біженство сильно впливають на стандартні імміграційні психологічні процеси. Але та, рутина, подорожі допомагають. Хоча все одно є підозра, що може нам би було десь краще.
-
Я зараз в Буковелі, і тут по півдня дощ, жахливо
-
Яка в вас погода? Може то дощі впливають ще на настрій?
-
Вдыхать свободный, воздух, Америки 🥴🥴
-
Возможно продолжительность жизни тоже так считали)
-
Стрелять по мексам бегущим через границу и вздыхать свободный, воздух, Америки
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y-3IV11_ZgA
-
Я такой концентрации природы, гор, моря и ландшафта ещё ничего не видел. Ещё и не стоит 200$ за сарай/день Присмотритесь кто думает куда поехать
-
Кароче, побывав в Черногории, можно сказать что Италия, Франция и Испания летят в мусорку
-
Хоча, там гарні озера (і океан же ще), але море хіба що на островах
-
Ну Італія і Франція то не заради природ. Культура, їжа, всякі спа. А так і в Турції море краще (Олюденіз)
-
А ещё куча русни и никаких перспектив, да
-
Очень часто, уехал бы уже куда угодно, где не американская культура и вкусные овощи Думаю про Португалию и Испанию, но на другой чаще весов получить уже ПР и досидеть до паспорта в Монреале
23 Jan 2023, 01:02
263885/634676
3 minutes ago