(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Такова цена лёгкой миграции
-
На доу є про Чорногорію. Наскільки памятаю висновок автора - поки молодий - то прикольно, але коли сімя і діти, то розумієш, шо їм там ніяких перспектив нормальних, ніякої нормальної освіти. Вроді там навіть була проблема купити техніку) Короче на Доу вже все розвідано до нас))
-
Ну вообще да, это не должно так работать
-
Я підліткам не вірю навіть в плані вибору роботи. Бо все зміниться ще 500 разів, і краще мати emergency fund на їх витребеньки.
-
о, я якусь статтю читала, де було як раз про таких жінок
-
Спілкувалася з жінками за 50, які вважали себе агендерними і важко переживали підлітковий вік. Там по суті просто несприйняття суспільних стандартів (у 70х вони тут були доволі жорсткі). З точки зору сучасності - звичайні стандартні жінки, класні та незалежні. Навіть не всі лесбійки.
-
Интересно как так быстро получилось получить
-
О, смотрю мои израильские коллеги получили португальский паспорт
-
до того був мій вчорашній приклад з дитинства - коли я зрозуміла що необов'язково бути хлопцем щоб займатись чим хочеш)
-
мені теж так здається
-
і ясно чому - бо бачила і думку людей, які зробили перехід, а потім зрозуміли що це була помилка. а повернути все назад теж нелегко
-
Я взагалі думаю, що коли зникне 'жінка повинна, чоловік повинен', 80% кейсів трансгендерності зникне. Імхо, більшість не задоволена соціумом, а не тілом.
-
угу
-
Эта тема стремная ее избегают
-
Может реально купили
-
Яка б жінка забирала? Я купила меблі для себе )) гроші можу хіба що покласти
-
але там все одно не миттєво, так
-
Тогда хз, брак с гражданином если только