(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Анимешники не люди!
-
Я в Канаду теж така приїхала, і звісно тут хлопці допоможуть. Але потім я глянула на дівчат навколо, які самі шо хоч зберуть, і зараз для мене це теж не проблема від слова зовсім
-
яка різниця яка іміграція) куаетівці не люди чи що?
-
от якраз нещодавно ніби прибанили
-
Вывод гениальный - нанять больше фронт/бек и сделать свой велосипед
-
Новий сезон вже вийшов? Оо
-
до 21 операцію тільки після рішення консіліуму лікарів
-
Понятно что в реальности «реальных» девопс/сре как в гугловой книге не так много, собственно они и не нужны везде настолько оверкволифайд
-
Дякую. А в контракті може бути щось неприємне від роботодавця, чи вони стандартні зазвичай?
-
долар до долара)
-
Теж інвестиція 🤣🤣🤣
-
Всім привіт. У когось в компанії є відкриті вакансії для Front-end девелоперів?
-
Перші бомжі Галіфаксу😅
-
З іншого боку, там всього 300 вкладено і приходить кожен місяць ))
-
Я там жив рік. В самому місті не дуже потрібна. Але якшо виїхати чуть далі, а там багато цікавого за межами міста, то там краще знати. Ну і такі нюанси, шо в школі треба знати або вчити французьку, роботу без французького зараз буде складно знайти, недавно тільки позатягали гайки. В нас за рік життя там дитина плакала, бо не могла найти друзів, які говорять по англійськи і рази три жінці нахамили якісь офіціантки в стилі хоч жерти, вчи мову. Ми вирішили, шо хватить і поїхали в Онтаріо.
-
В нас сіньора+ шукають, давай резюме
-
Дальше рецессия или to the moon? Кто что думает?
-
Та то ж після податків! 🔥😀
-
Спасибо, капитан :) но я бы хотел узнать личное мнение каждого)
-
Як кажуть місцеві - ніхто тобі не скаже. Ну і уряд цілком може внести такі зміни, шо ніхто не зпрогнозує. Як на початку Ковіду напр.
23 Jan 2023, 01:02
264136/641358
about a minute ago