(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
каже Bi тя
-
Слава богу хоть на коммунистов не гонят
-
я от згодна з чуваками вище що трейдинг то ппц лотерея, на малих сумах сенсу особо нема, а на великі можна так влетіти що ой. Я свого часу думала чи треба воно мені, таки вирішіла що не для мене. Хоча звісно всякі відосики дуже солодко розказують
-
ну відкрий маржинальний та торгуй, в чому проблема взагалі. Гроші після податків все ще гроші 🙂
-
о, то ви таки доїхали туди цього літа? І шошо там як?
-
Я вот ща смотрю как большевики пытались уйти от денег, гении, Канаде таких как раз и не хватает
-
Це про Буковель 🙈
-
Они есть, я даже нашел тут в Галифаксе комьюнити
-
Там это меняется постоянно
-
Думала чи запостити сюди чи в їжу, але вирішіла що в їжі таки інший вайб. Так ось, анекдот: чувак питає в бармена: - що це за коктейль? - Кокосовий хуй! - це ж треба, кокос зовсім не відчувається
-
Были бы коммунисты, было бы жилье в Канаде доступно для всех
-
Они молчат просто
-
Ну я тут через родину (та війну)
-
Дегустували настоянки на "Поляні Перці", і барменша каже, ну вишняк ви й дома спробуєте, налью щось інше. Кажу - ні, я з Канади. Вона: ой блін, співчуваю 😢
-
Думаю на эти деньги можно буквально поехать куда угодно на два дня
-
Тыщи 2 баксов с человека
-
Даже страшно представить сколько мы потратили там за два дня на корпорате
-
Мне нравится буковель, но когда деньги не считаешь 😀
-
В Вода клаб зараз. Ну як, дощі, ціни як в Альпах (все по старому, короче)
-
Ну вот мы ехали компанией, в плане вся компания с работы, отель был на самом верху редисон блу, там что то в сезон комната 500-600юсд в день, плюс еда, плюс развлечения, плюс алкоголь ну и вот туда сюда и уже дохера получается
23 Jan 2023, 01:02
264699/641971
7 minutes ago