(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ми туди дуже часто їздили, з дітьми в Україні доволі мало альтернатив якщо любите горнолижку. Там дуже зручно якщо орендувати шале і брати з собою бабулю, і їхати здоровезним натовпом. У 20 році ми там орендували триповерхове шале за 70 тис на тиждень, і в перерахунку на одного воно виходило ну супер, враховуючи що можна сніданок інклюдед, там є кухня тобто можна готувати якщо впадлу йти, там сауна і пішки до підйомника. Я тоді годувала, і я могла піти півдня кататись, потім прийти погодувати і піти ще(або не піти) Тобто в нашому конкретному випадку це було дуже зручно Але я згодна що ціни там охуївші були вже тоді
-
Так, в готелі там смуточок, дуже дорого. І готелів там як грибів) загалом забудова сумна. Але ми якось з‘їздили туди типу бюджетно, жили в якогось Миколи так що треба зранку півгодини пиляти в бусіку, і ввечері назад, то це в сто разів гірше. На таких умовах точно краще в Словаччину якусь
-
Тут вони так само сто гривень тільки це чай в пакетиках та паперових стаканчиках(гигикає)
-
500-5000 не спасають якщо думати про пенсію. От мені потрібно, най скромно, 36000 на рік за умови що я маю свій будинок, авто і т.д. За простою стратегією 5% мені потрібно буде 750К-1М. Додаємо податки, форс-мажор, коротше, треба 2М точно. А де їх взяти?
-
То я відповідав на повідомлення про вкладення 500-5000 в монету якщо вона подобається