(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гамільтон це не гта. Берлінгтон сам по собі має розбіжність більше 300 долларів між гарним і не дуже районом
-
Ну, наприклад, дивлюсь Оаквил, Берлингтон, кажуть Гамільтон хтось норм а комусь crime rate і повітря не очень
-
Гта велике, це дуже велике узагальнення.
-
А також значно простіше знайти Ми за свій не платили нічого наперед, як часто треба робити в гта, тільки перший і останній, кредіт скора ще не було, тільки job letter
-
Дешевше, думаю, що малось на увазі навпаки Я б сказав, що більш менш однакові варіанти в сегменті 2бр дешевші на 200-400, але тут здається більше гірших, але дешевших варіантів
-
В ватерлу дорожче за гта, правильно розумію?
-
Все так. Різниця +-200 баксів. Тобто дуже гарний варіант в гта буде як посередній в ватерлу. Значно дорожче тільки саме торонто
-
В серпні 2022
-
Хз, мені здається, що це копіпаста у паблік
-
Я дивлюсь маркетплейс, киджиджи і мені показує однакові ціни в гта, Оттаві, Вікторії, баррі, ватерлоо на 2бедрум. Що роблю не так?))
-
Давно зняли ?
-
Ні 😁 ми орендуємо 3бедрум 1.5bathroom таунхаус + finished walk-out basement + бек'ярд з виходом в міні-парк за 2600
-
Дякую. Дивився його вчора. Акуратне місто таке, айтішні роботи наскільки знаю. Зорієнтуєте по ціні ренту на 1бедрум/2бедрум?
-
Так називають, тому що два міста - впритул :-) тут Кітченер, перейшов дорогу - Вотерлу
-
Как с на пейпал оплатить с укр карты. Кто-то знает?