(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поки в офісі були чуваки з якими ми реготали, грали в теніс і підбухували на корпоративах то було весело, але один ліванув, потім інший, пара чоловік переїхала на інший поверх на інші проекти, один почав з дому працювати, короче мені скучно в офісі стало, почав з дому працювати
-
In the office - free coffee, beer... Может он просто ради пивка гонял туда сюда :D
-
Я теж хз, у мене була проджект менеджер вона вела кілька проектів, встигала задовбувати ретроспективами, допомогла вести соцмережі компанії, двоє дітей, курси німецької і англійської проходила, встигала випити коктейльчик з подругами. Хз короче як вона то все встигала, ми з дружиною попрацювали, приготували поїсти ще якісь хатні справи і вже ніч спати пора 😁
-
Я встигав і на пари ходити на 3-4 курсі і в офіс їздити. Не уявляю зараз цього. В Варшаві на магістратурі в ковід просто вже лежав на ліжечку з парами на одному ноуті і роботою на 2му
-
У мене ремоут, дружина не працює, ще є дідусь, і ми й так ледве ледве справляємось :-( багато ще від дитини залежить
-
Так ремоут на Торонто чи США і норм 😁