(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну то ж я кажу - кожному своє. Мені не треба вибирати: готувати обід на завтра чи піти з малим на прогулянку. Бо обід я приготувала в обід) і вечір вільний. І ранок для басейну вільний(а не в транспорті в офіс). Але коли в мене не було дитини та купи хатніх справ з цим повʼязаних - то офіс то прикольно. Просто мій час минув)
-
Я не хочу встигати, хочу просто жити))) в офісі ти не повинен думати, як тобі побачити людей, когось збирати по вечорах, займатися постійно плануванням всього, від доставки до пошуку спорт клубу. Для комунікації та розваг вже все зроблено. Їжа поблизу теж смачна та готова. По п'ятницях ігри і якісь смаколик...
-
як вже сказали, кожному своє. ми з чоловіком з 2020 стали щасливіше через те, що тепер 24/7 разом) і в Києві ще й в одній кімнаті постійно, це тут в Канаді вже зробили собі окремі кабінети, бо у обох кількість колів з клієнтами/колегами збільшилась з часом
-
я читал та вроде есть трешхолд по скорости типо если скорость больше определенной и ты выехал на красный то он детектит
-
в то я пару раз повернул и хз прийдет ли штраф лол
-
Ммм, у мене навпаки. Із-за ремоута трохи кукухою потік, бо 24/7 з однією людиною - то тяжко.