(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
*если не Квебек Опять же, если есть лмиа - то надо работать на том же месте, пока не получишь пр
-
Моя рекомаендація сходити на Індікар який буде в липні в Торонто. Звук машин просто інший вимір якщо зрівнювати з Ф1, летять куски резини на голову, ну і запах бензину :) Мені більше сподобралось цей варіант.
-
Моя оцінка 2\5. Ось що приблизно буде видно якщо будете брати на місця не на трибуні і це ще сильно повезло. З мінусів це ціна на самі змагання космос і якщо ще врахувати трансфер з торонто то взагалі жах. Звук машин аналогічний, як те що їздить тут по вулицям рядом. Гонку Ви дивитися 10 секунд пока всі пролітають а залишок часу чекаєш на новий круг. Тому багато людей під кінець стояли дивилися гонку онлайн а на трасу уже не особливо. З плюсів- це дійсно атмосфера автогонок, можливість побачити це фізично машини і їх реальні розміри. Мабуть це і все з плюсів.
-
Не было c chatgpt опыта, но рекрутер конкретно просил внести в резюме пункты, перед тем, как показывать работодателю.
-
Приємно вразило що метро в Монреалі на резинових колесах і що поїзд(Via Rail) тут їде зі швидкістю 150км\годину.
-
А кто-то работает а cowoking spaces в Торонто? Дайте отзыв какие есть интересные.
-
А, ну значить вони розсилають персоналізовані лінки
-
The survey has already been completed by this user.
-
Helth Canada опитування проводить s.advanis.ca/s/Cb74EuskSDsGP