(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я колись мав нагоду працювати дуже близько з СЕО. Він був індусом, крутий дядько який багато знає і має значні досягнення в карєрі. Дак от він десь в такому тоні регулярно вичитував всю команду. І з нас навіть ніхто так жорстко не натупив з емейлами. Не можу уявити якби я оце так вислав копії листів, щоб він мені сказав. Хоча коли ми робили все правильно то навіть хвалив і казав які молодці. Доречі до нього ми працювали з правильним білим американцем в максимальному значенні цього виразу. Той постійно щось недоговорював, казав завувальовано. Придумував 100500 менеджерських прийомів як організувати роботу команди і ми в результаті стали всирати проект одного з найбільших замовників. Потім прийшов цей індус і навів порядок. То той американець зразу звільнився, сказав щось типу: не можу працювати в таких умовах
-
хотя хз какой прикол вообще в круизах - плывёшь где-то посреди ничего и всё
-
живём один раз
-
ну вот фьорды да, наверное круто
-
досить мало яки посеред нічого плавають, багато де роблять кільце по карибах заходячи в купу портів, інші по фьордам плавають, де ти поряд з красивими горами, тощо
-
Якшо чесно, просто СЕО повний мудозвон. Я не дуже часто користуюсь імейлами, хіба коли на работу влаштовуюсь, і можу уявити ситуацію коли зробив би схожу помилку Але якшо людина дозволяє собі в такому тоні спілкуватись навіть з просто кандидатом, то що буде з підлеглими - я навіть уявляти не хочу