(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене навіть справцював елементарний хело ворлд на якомусь actix-web, але далі багато незрозумілого.
-
rust то 💪
-
"Жорстко наступив з емейлами"? А ю сіріус? ))) Я боюся навіть спитати, шо вам було за багу)))
-
Привіт! Я зараз зацікавився Rust і намагаюсь відтворити REST сервіс, який я маю на Express.js. Можете підказати найкоротший варіант проходження цього квесту без вивчення всього Rust? Або може приватно поспілкуватись із тими, хто шарить.
-
Интересные у них сроки. Учитывая, что на онлайн-споре ожидание не более 15 дней. Хотя передают через почту они так же в онлайн отдел
-
Как-то недавно случайно имейл на русском отправил вместо англа, гугл зачем-то предложил транслейтнуть, а я не подумав нажал. Ничего не сказали
-
Регулируется
-
Не відчувала такого. Я брала круїз по фьордам в Норвегії. Всюди як до туриста з грошима відношення)
-
Типу людям не подобається що заходять лайнери і коптять
-
Ну или дивизия
-
Я думал сс это в доте, когда с линии ушли
-
Мем года: Получила тикет за парковку, который могу оспорить. Хотела оспорить онлайн, т.е рассмотрение 10-15 дней, а то и на следующий день. Но их сайт не работает вообще, выдают ошибки и спор невозможно отправить. Спустя 10 дней мне наконец-то ответили по почте и решили предложить онлайн, но с рассмотрением 120 дней
-
или это типа инициативы местных?
-
Ну да, можно было бы отправить второй имейл с СС и написать "сорри, затупил"
-
Там же вроде регулируется просто количество круизов, не?
-
Тих хто плаває по фьорда прям ненавидять за викиди. В Норвегії буває навіть вивіски типу якщо ви з лайнера то ми вас не обслужимо чи щось типу того
-
Эту ошибку легко исправить просто один раз объяснив двумя словами и навсегда. Что тут выглядит странно?
-
Особенно в айти такое часто бывает
-
Ну для людини яка працює з емейлами і поштою це виглядає дуже дивно. Я розумію що більшість тут ще не застали часи коли пошта була основним каналом зв'язку
-
Strong АНЖЕЛА ГДЕ МОЕ КОХФЕ vibes короче
23 Jan 2023, 01:02
266395/634588
24 minutes ago