(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У понеділок в мене дзвінок з приймальною комісією Carleton University, щодо 6 місячного онлайн навчання на курсі Business Analytics and Data Visualization Boot Camp. Це не ідеально те, що треба, але дуже близько до того, що я хотіла б. Я буду рощпитувати голосом про ціну, умови. Поки що не можу нічого сказати :)
-
нуу, норм Броник мы уже передали ему
-
Штурмові хробаки-інтервенти таким темпом закінчаться… Тільки один екіпаж ПМ за один день виявив п‘ять груп, що проривалися на наші позиціі. Усі 5 зупинено. Три з п‘яти - повністю чи частково ліквідовано. Уявім собі іх загальну кількість, що багаторазово пруть, пруть та й пруть. Щоб згинути. 45 оаБр та ПМ: Очі та Жало Тихої та теплоі МАДЯР🇺🇦 19-20.01.23 t.me/robert_magyar
-
Поділюся своім досвідом. Може кому допоможе. В мене одна співбесіда у грудні була(після 40-45 резюме), на manual qa, питали багато по ISTQB. Чітко по книжці. Терміни. І трошки базовий SQL. І одне практичне завдання, я здається не дуже добре його зробила: очима первірити GUI і назвати помилки :) так наче і все.
-
ну как шо? германия опять будет думать
-
Розповісте трошки? 🙏☺️
-
❗️США объявили о новом масштабном пакете военной помощи Украине на сумму $2,5 млрд Он включает в себя: ▪️59 боевых машин Bradley; ▪️8 систем противовоздушной обороны Avenger; ▪️90 боевых бронированных машин Stryker; ▪️53 бронетранспортера MRAP; ▪️350 HMMWV; ▪️ракеты HARM. Жир. А завтра ещё "Рамштайн". Инсайдер UA | Подписаться
-
там про другое совсем тот что на фото — выдали знакомому сейчас под Бахмут, мы ему собираем на нормальный канадский шлем
-
лол, какой кевлар в первую мировую?