(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
последее место куда я хотел бы ехать в отпуск так это в какой-то местный винипег
-
☝️ Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 20.06.2023 4️⃣8️⃣2️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському повномасштабному воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 20 червня. 🚀 Протягом минулої доби, ворог застосував 4 крилаті ракети “Калібр” та 4 іранські ударні БпЛА “Shahed-136/131”. Усі 8 повітряних цілей було знищено. Крім того, ворог завдав понад 45 авіаційних ударів, здійснив близько 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль постраждали мирні люди. 🔷 Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 10 районів зосередження особового складу та військової техніки, 2 склади боєприпасів, 1 склад пально-мастильних матеріалів, 15 артилерійських підрозділів на вогневій позиції, 3 засоби протиповітряної оборони та ще 2 важливих об’єкти окупантів. ✊ Підтримуйте ЗСУ! 🙌 Наближаємо перемогу разом! 🇺🇦 Слава Україні!
-
их тут жопой жуй
-
на озеро я могу и тут сходить
-
и это все еще виндсор
-
ну по сути еще + такс и фии, то есть выше на баксов 200+
-
Может восприниматься как попытка обмануть.
-
Тут непонятно в чем "сильно"?
-
Вот реально не понимаю в чем «сильный затуп». Это понесло за собой хоть какие-то утраты, материальные или не-материальные?)
-
Канада. поряд два великих озера. і це фемілі номер на родину
-
в виндсор?)
-
www.booking.com/Share-SKZshV
-
Что именно?
-
Аляска) моя мечта)
-
вон прям на главной еще такое есть
-
Та нет. Просто может быть социальная инженерия. СЕО обычно не сидят и не сверяют с хр контент письма.
-
ncl.com
-
пахнет ещё микроменеджментом везде и всюду
-
Цена ни о чем прямо. А какая это компания?
-
пахне "шукаю причину звільнити"
23 Jan 2023, 01:02
266466/634469
34 minutes ago