(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ну не Мы вдвоём с девушкой в 20 году, вышло чето около 6к за 9 ночей. Отдельное бунгало, хоть и не на воде, но прямо возле пляжа, со своим выходом итд. Ну и с полным питанием. Учитывая что перелёт по тысяче+ с человека - меньше 4к за 9 ночей вполне норм цена
-
Усім чоловікам треба стати на військовий облік. Загальна мобілізація триває. Згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, чоловіки віком від 18 до 59 років повинні прийти у місцеві військкомати. Також у медичних закладах тимчасово припиняють планові госпіталізації військовозобов'язаних без погодження з територіальним центром комплектування. А на блокпостах затримуватимуть усіх, хто не має документів.
-
" If you are convicted of a serious criminal offence and are not a Canadian citizen, you may be ordered to leave the country with no chance of appeal. A person who is a permanent resident faces deportation if their offence or sentencing meets the definition of ‘serious criminality’ under Canadian law. Any of the following are considered ‘serious criminality’: Conviction of a criminal offence that carries a possible prison term of 10 or more years (even if the actual sentence is less than 10 years); Sentencing of more than six months in jail for a criminal offence; or Conviction of a crime outside of Canada that would carry a prison term of 10 or more years if committed in this country Foreign nationals may be deported if they’re convicted of a serious offence (as defined above), but also face deportation if found guilty of two fairly minor (and possibly, unrelated) criminal offences."
-
Людина одразу влаштовується на СЕО/СМО/СРО - абсолютно різні позиції) Що вже викликає питання🥲
-
Разве не все мы тут с одной и той же проблемой столкнулись как отсутствие личного бренда? А без него мы тут все статистика, лист А4 в виде резюме.
-
Ну я бы не стал спешить с выводами о человеке который описал такой огромный путь. Он все таки не тестировщиком устраивался, немножко знает о чем говорит.
-
А в чому проблема з цим?
-
Так то якраз був Indycar який я сказав вище. Мені сподобалось більше.
-
emissions це щось з тачкою робили, наприклад вирізали каталізатор та перешили мізки