(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я тебе не бачив, але сприймай це як комплімент зі сторони офіцера і подавайся знову в компанії з друзями, скажи що просто на день на хайк поїдеш
-
Ну ничего, попаду не через туристику в США
-
чув таку чуйку, що молодих красівіх дівчат дуже часто не пускають через боязнь, що буде коїтись проституція
-
мій улюблений тип колізій
-
давай
-
тоталітаризм йопта
-
бо війна і в жопу правила
-
це якщо я зараз тебе забаню значить все окей
-
Слабо накидуєш)
-
Які права? Війна в країні
-
Доброго дня :) Чи може хтось порадити способи знайти сімейного доктора у Ванкувері? Буду вельми вдячна✨
-
Ну да, я думаю как решили - так и отзовут решение
-
ну вон несколько лет и уйдет
-
Не выйдет в еспч можно только если пройти все инстанции в Украине
-
хапанут тебя и отправят куда-то служить и в наступление, а ты из окопа доказывай что не баран
-
ну тут такое, как и с теми недавними случаями украинцев в еспч - результат будет через несколько лет, а ты попробуй еще дожить до результата
-
Як на мене, ситуація ні туди, ні сюди. Так, їхати швидше не можна. Але коли їдеш повільно - ти змушував інших обганяти тебе, тобто робити маневри, які як раз і можуть призвести до пригоди
-
Ну для себе я вирішив не вестись на ці провокації, тому якщо завтикав можу і 60+ їхати, а так намагають дотримуватись правил, в Україні наприклад раніше теж порушував, особливо правила обгону, потім отримував штраф і починав їздити обережніше 🙂
-
Права забирають. До квітня наступного року обміняти можна без тестів і додаткової оплати. На українських правах можна їздити 90 днів. Колись казали що рік, але я не можу знайти підтвердження на офф сайті. Якщо збираєтеся жити тут, то не проблема замінити і їздити без проблем. Це корисно навіть в якості місцевого id документа, не треба паспорт носити з собою.
-
Цель ограничения выезда не только мобилизация но и препятствие оттоку населения
23 Jan 2023, 01:02
266652/634632
5 minutes ago