(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хапанут тебя и отправят куда-то служить и в наступление, а ты из окопа доказывай что не баран
-
ну тут такое, как и с теми недавними случаями украинцев в еспч - результат будет через несколько лет, а ты попробуй еще дожить до результата
-
Як на мене, ситуація ні туди, ні сюди. Так, їхати швидше не можна. Але коли їдеш повільно - ти змушував інших обганяти тебе, тобто робити маневри, які як раз і можуть призвести до пригоди
-
Ну для себе я вирішив не вестись на ці провокації, тому якщо завтикав можу і 60+ їхати, а так намагають дотримуватись правил, в Україні наприклад раніше теж порушував, особливо правила обгону, потім отримував штраф і починав їздити обережніше 🙂
-
Права забирають. До квітня наступного року обміняти можна без тестів і додаткової оплати. На українських правах можна їздити 90 днів. Колись казали що рік, але я не можу знайти підтвердження на офф сайті. Якщо збираєтеся жити тут, то не проблема замінити і їздити без проблем. Це корисно навіть в якості місцевого id документа, не треба паспорт носити з собою.
-
Цель ограничения выезда не только мобилизация но и препятствие оттоку населения
-
вопрос, кто летел из европы с котами: veterinary health form нужно делать для кота? я лечу air canada, нашел у них на сайте формы, но это три формы для service animals, у меня просто кот, справка про вакцину от бешенства есть
-
Новые правила принять всегда можно. Например до 1 апреля 2022 любой украинский студент мог выехать из страны, потом это запретили, хоть у студентов отсрочка все равно
-
минулого року ж думали по країні пересування чоловікам взагалі обмежити, типу все узгоджувати з тцк треба. це ж не прикол був, просто тоді через негативну загальну реакцію таки призупинили ініціативу
-
Я їду 63 в таких випадках, щоб менше 15 і не бісити людей, бо вони тоді до мене позаду піджимаються і я нервую
-
Я ж сказав - тут і так і сяк
-
А взагалі я думав канадці більш "правильні"
-
пілотний проект
-
Так это стейджинг там у них
-
Та ну, повільно це менше 40 чи навіть 30, тут же всі здають на драйвер лайсенс, 50 км макс, чому я маю порушувати правила.
-
напоминаю, что у нас унитарное гос-во и ивано франковск без одобрения с бухты барахты такое сам принять не может
-
На оф сайте есть подсчёт баллов бери и считай
-
Головне ще оновлювати аплікейшн статус. Якщо після подачі форми щось змінюється, то треба це вказувати. Ще якщо ви подалися по стріму який вимагає наявність роботи, то коли оновите аплікейшн може змінитися кількість балів і по реквайркментам станете не валідним. Краще не ризикувати.
-
Салют, таке питання : якщо є магістратура і бакалаврат, але не технічна, а фінансова (оба), але досвід роботи 4 роки, вік 32, IELTS 6,5 чи вистачить балів для Express Entry? Працьодавця канадського ще не знайшов.
-
Салют, таке питання : якщо є магістратура і бакалаврат, але не технічна, а фінансова (оба), але досвід роботи 4 роки, вік 32, IELTS 6,5 чи вистачить балів для Express Entry? Працьодавця канадського ще не знайшов.
23 Jan 2023, 01:02
266666/634623
11 minutes ago