(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А у вас есть такие диванчики на улице?
-
Я поразувала, що мені щоб френч приніс бали, які дозволять пройти, треба 58 балів. А це слухання на 9. На цьому вивчення фр в моєму випдку закривається
-
токсік асет
-
хз, але я чекаю поки вона відросте до тих значень за яких я її по п‘яні купив і продам нахєр
-
www.theverge.com/23767216/pollution-gas-stoves-benzene-secondhand-smoke-stanford-study
-
Тому Тесла стала мережею потзамовченню для зарядок форда та Шевроле в Америці
-
Скільки зараз англомовної комунікації поза роботою? Останнім часом мені здається, що це - ключ до успіху. В мене майже немає спілкування не англійською, фільми, книги теж... І кожен день розчаровуюся в своїх знаннях. Банальні речі доводиться гуглити - кухонні лопатки, алебастр, заднє/переднє скло машини, якусь срань від кліщів тощо. І це після 5 років роботи виключно англійською та навчання з дитинства.
-
Я англ все життя вчу , то слухання на 9 здалв. Цілком могла і на 12, вле вважаю що такого рівня дуже іажко досягти. Або півдня щодня вчити
-
Явно випрочити lmia легше;)))
-
Я забуваю всі слова. Це всьо. Українська, Англ, орча мова - тупо слова просто з голови випали. Хоча робота на англ. Я щось кажу, в середині мітінгу розумію, що несу дичину 🥲 Хоча СЕЛПІП здала дуже добре. Оця мовна мішанина - то капец
-
Ні, я англ не з ІТ вивчила, жила в Англії , перекладвла багвто, усно, письмово, синхоонно, читала і тд. Celpip дуже легко здала, але з франц не знаю як би було
-
Нормально, чую і розумію 100% , думаю я до тесту готувалася місяць, і то неінтенсивно. Може якби фр рік суто до тесту, то легуо