(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну так скільки років минуло 😃
-
тю, звісно, працює 😊
-
Це просто залежить від компанії, яки там проекти ( довгі чи багато швидких), чи всі люди тутешні чи є аутсорс, чи команди вже сформувалися та перформят, чі тільки формінг. Відповідно до цього і інволвмент ПМа буде відрізнятися, і стендапи які або треба буде "вести" та "опрошувати" кожного, чі команда сама проведе його і тд. Це не є щось канадське спеціфічне.
-
Підсумок: Обидві сім'ї переїхали до батьків, щоб дозволити собі дітей, ділянку трави та собаку. Я насправді не бачу сенсу купувати будинок у Ванкувері, Торонто (а тепер і в Maritimes). Що спонукає людей платити майже 2x вартості будинку в Едмонтоні чи Калгарі?
-
Наличие большого населения вокруг
-
Климат, природа
-
Стоимость жилья играет роль в том случае если ты не можешь себе его позволить. Если у тебя хватает денег на дом в Ванкувере и тебе нравится там, то почему бы и не купить.
-
Ну исходя из того сколько людей живёт в Торонто/Ванкувере и Калгари - людям больше нравится климат не в Калгари. Мне хватило недели в Калгари чтобы оценить климат и природу.
-
Тоже пробовал но слишком низкое разрешение и давит на лицо
-
я бы разделял рентуют и покупают. Я думаю большинство рентует в Ванкувере /Торонто. А в Калгари больше покупает. По крайней мере в 2016 в Калгари на 10% больше было владельцев жилья. www150.statcan.gc.ca/n1/daily-quotidien/171025/dq171025c-eng.htm Мой вывод - когда вопрос встаёт о покупке, большинство начинает думать про переезд из мегаполисов.