(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
лупу и пупу может
-
Поездив везде по Европе и Канаде - везде всем пофигу на того кота, если есть прививка в паспорте, на сертификаты даже на смотрят, кроме Британии. Те анально дрочат за каждую строчку в 10 страницах документа и чуть что не так - кот едет на кошачью зону на 3 месяца.
-
не багато подорожував, але так, коли вʼїжджали в шенген на машині нас просто пропустили без слів. а ми так довго заморочувалися з документами на кота, мені аж прикро стало що не запитали. кажу типу "у мене тут ще кіт в машині" і йду відкривати двері показати, прикордонник каже "кіт? о, ну ви обережно, у нас тут песик бігає, дивіться щоб не загрився" і йде собі далі.
-
Rivian on a board driving.ca/auto-news/industry/rivian-to-adopt-tesla-style-charging-ports-hyundai-thinking-about-it
-
Receiving $15,300 after investing $1500 this is what I never expected. Thanks for putting smile on everyone’s face? @Trade_with_Lisa_Tucker @Trade_with_Lisa_Tucker
-
driving.ca/auto-news/industry/rivian-to-adopt-tesla-style-charging-ports-hyundai-thinking-about-it
-
no offense dear managers 😉 (взято з t.me/s/lustfulProgrammer)
-
Доброго ранку На північному фланзі Бахмута, дивовижна робота наших танчиків. У рамках 30-ї бригади виконуються також роботи з розмінування за допомогою наших установок, зокрема УР-77 та MICLIC. Особливо варто звернути увагу на проліт ворожої ракети від РПГ на 00:50. На щастя, вона не попала в ціль. Американський піхотинець