(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вибачте, але через вашу пасивну агресивність ви не зовсім розумієте мабуть хто такі SDET і що вони потенційно знають і вміють, якщо досвідчені і розумні спеціалісти.
-
Опа
-
Извините, если я задел Вас или других тестировщиков. Я не имел ввиду что тестировщики не опытные или глупые. Я имел ввиду, что они не C-level, а особенно как тот парень, который очень много скиллов имеет.
-
Личаківське кладовище у Львові це взагалі місце для екскурсій
-
пробував вилогінитися з усіх і постирати повідомлення - все одно та ж фігня.
-
Всім привіт. Шукаю роботу фронт енд девелопером(React, Vue). Хтось може зареференсити?
-
буває, це якщо одночасно два клієнта онлайн, то відбувається десінк
-
Я вночі лазив 🙂
-
Доречі а є в когось така фігня що типу меседж який уже був відправлений знову зявляється в полі набору тексту. На мобілці якщо його видалити то все ок і це не повторюється а на вебці телеграму постійно висять меседжі
-
Бо в Німеччині, Польщі та Чехії є філія ДП "Документ". А в Канаді нема
-
які? спробую акомодейтнути
-
у мене буває не меседж, а типу реплай. коли я хотіла комусь реплайнути, потім передумала, а воно продовжує з'являтись як драфт
-
В закреп
-
А інтервʼю - кадри з фільму Індіана Джонс
-
десь тут розказують як попасти на О-1 і грінку в сша t.me/IT_4_Ukrainian_chat/30130/30142
-
vm.tiktok.com/ZM2UNednf/
-
І загалом там дуже багато відомих людей. Івана Франка ж всі знають, а він саме там похований. І багато багато інших видатних співвітчизників
-
#вакансія Привіт Шукаємо в команду SEO Manager Лише офіс 100% (5 днів на тиждень, ремоут не розглядаємо) Торонто ON L4K 2K1 www.linkedin.com/jobs/view/3636568074/ Пишіть в лічку, можу зареферити.
-
А як іранці або турки отримують PR? Як біженці?
-
github.com/telegramdesktop/tdesktop/issues/26236
23 Jan 2023, 01:02
266965/634700
23 minutes ago