(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а @slensky я відписав бо якось не гарно воно в його пості звучало типу якась посада Х краща за посаду У, але то ми вже проговорили і закрили це питання.
-
ну от я про те саме
-
ну він наче писав що залучає нетворкінг, можливо цей пост про те саме
-
чи це брак скілів - думаю так. Чи це брак хард скілів, чи скілів пошуку роботи? Хз
-
Це різні речі - розповідати що ти крутий з точки зору українського досвіду комусь хто це “купляє” в Україні і намагатися пояснити те саме на ринку де народжуються і помирають найкращі світові стартапи (Лондон).
-
пожалітися + знайти роботу
-
Скоріше комбо
-
Я верю людям, которые пишут - что я хороший специалист и у меня не получается что-то. Тут как бы сразу и признание своих слабостей есть. Конечно я сильно не анализировал статью.
-
превращение в донатную дрочильню через 3, 2, 1
-
чи знаєте ви, яка ставка на ці HSBC gics, якщо ви вирішили take them out early (before maturity date)? цікаво подивитися на penalties
-
Brackish Fetch mount armor Mariner Will mount trophy Dead Sea Vessel mount trophy
-
а не, там просто внутригровые айтемы
-
ще не списувався з ними, у відкритих документах не знайшов графу по штрафам
-
шарю, писав про це вище
-
В cibc є cashable. Це типу обіцяють, шо отримаєш проценти, навіть якшо знімеш швидше(але якшо тримав хоча би місяць) . Але проценти меньші
-
в TD теж є.
-
killercoda.com/
-
а оказывается там есть еще один сервис для подготовки
-
начал клацать киллерсх для подготовки(не знал что пару пробников включено в экзамен)
-
Чо готовишься сдавать? CKA? CKAD?
23 Jan 2023, 01:02
267057/639971
about an hour ago