(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зачем отдавать? Надо его выкупить
-
Та хз, я на громку связь включила, там і мама ржать почала "шо там з моїм зятем", підняли нам настрій. Нічого внятного не сказали. Далі назвав якесь прізвище, типу чи знаєте такого то, але почав він зовсім не так. Ще, він якось слабо розумів українську. А ще, спитали, яка армія хоч, червона чи біла. Відповів "червона, червона"
-
Тим паче це його робота)
-
Якщо ж регуляції то які проблеми? В плані працюєш на компанію - твої продукти в робочий час - її продукти, не бачу проблем.
-
У мене лише одне питання, чому він вирішив про це повідомити лише вчора? Юридичні регуляції чи щось інше, якщо інше то ми зараз ЦА його реальних планів.
-
я сподіваюсь що не подадуть, але він просто піариться, з вами згоден що задля того щоб то було власним продуктом - є ризики, є інвестиції, є інтелектуальна власність (пункти або окремі договори всі підписують).
-
Історія стара як світ. Хтось на роботі щось робить, погоджується це робити за зарплатню, потім вирішує, що має право на частину в бізнесі. Не ризикуючи на старті і не інвестуючи на початку. Сподіваюсь на нього подадуть в суд.
-
З мого досвіду інколи* це називається манупуляція 70/30, ну типу якщо казати 100% не достовірної інфи, то є шанс що тобі не повірять, якщо додати вкраплення правди - ти схиляєш людей на свій бік (ну, як ви саме і написали, типу він вказує на слабкі місця - мабуть пише правду, а не тільки який він красава). З точки зору власне мого підходу - я схильний “все перевіряти”, не побачив на власні очі - не певний. Я не хочу вдаватися до блейму, але бачив досить часто ситуації типу “*** technical lead” в LinkedIn, а “в реалі” перформанс залишає бажати кращого. Особливо коли мова заходить про не технічні професії - там взагалі, вліво вправо - ніхто давіть MS Excel не вміє користуватися, які там складні стратегічні задачі… Ще раз, не притендую на source of truth, як там раніше казали - маю персональне бачення, хотів поділитися.
-
Не сразу, позже, будет как с мобильной
-
Мені не падає, то ти мабуть забуваєш шось лутати? І воно тобі шле, thats nice of them