(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хіба в Канаді іпотека це якір? Це наче засіб економити на ренті + інвестиція на 2.5-5 років. Потім все це швиденько продається (або рефінінсується), а кеш з рефінансу вкладається в іншу іпотеку і т.д.
-
необанк заведу, но наверное не как основной
-
Кажуть я не можу подивитися бо мене нема в тому чаті
-
1. якір як на 5 років якшо кредит з фіксованою ставкою. 2. Інвестиція - то ризики і зараз ми то якраз бачимо) Плюс ви шось трохи напутали про кеш з рефінансу. Якшо вам піднімуть плату по кредиту в півтори рази, то про якиц тут кеш, яка інвестиція? )))
-
саме такий план у мене та багатьох знайомих, після PR купити шось в дешевій провінції як інвестиція та здавати, залишаючись жити і дали в ренті в Торонто
-
дійсно, є Канадці, які саме так роблять. Однак найпростіше зробити, якщо ви можете дозволити собі два об'єкти нерухомості одночасно. Ви можете жити в одному і здавати в оренду інший, потім flip те, що вигідніше, і реінвестувати. Це дозволяє купувати дешево і продавати дорого, а також компенсувати всі приховані витрати і амортизацію. З однією нерухомістю можна застрягти на дуже дорогому ринку, де доведеться продавати і купувати одночасно. Це велика робота, я не бачив, щоб багато людей робили це лише з одним будинком. Але це мій суб'єктивний досвід. Можливо багато людей весь час flip один будинок.
-
знищити пусту хату? ну ок, стіни покрасив, праску нову купив та здавай далі
-
і літати туди-сюди, щоб перевірити, як справи у орендарів? Я особисто не став би здавати житло в одному місті, а переїжджати в інше. Хіба що renters це мої дуже хороші друзі. Вони можуть знищити місце і т.д. Закон у Канаді також багато часу на боці орендаря.
-
Рынок и никакой философии
-
філософська маєчня )
-
Когда люди массово делают какое то действия оно редко этой массе в итоге будет выгодно
-
2 нічого я не наплутав. Ти купив житло за 500к, через 2-3 роки воно вже коштує 700к. Ти робишь рефінанс, так, платитимешь більше бо новий моргейдж буде вже на 700к сумму, але, ті 200к різниці ти отримаєшь кешем. Та можешь на них робити перший внесок за нову іпотеку