(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
красивое
-
Я так делал. Нормально все, больше года пользуюсь. На любых биржах тоже просят документы сфоткать
-
у вайза курс такой себе
-
crypto, искать людей с гривнами на счету тут. у меня гривны есть, например. Я не рекламирую себя. Иметь дело с посредниками всегда более рискованно, чем с платформами.
-
Я довго не могла вирішити, куди ж їхати. Стільки інформації вивчала: де легше ПНП, не дуже дорога оренда, більше айтішної роботи, посольство України відносно близько (дітям треба було паспорти оновити). Одні фактори взаємовиключають інші. В результаті поїхала туди, де хостів знайшла))) Офер від канадського роботодавця отримала через місяць.
-
додавай канадську карту в приват24 і відправляй на карти в приваті в пару кліків
-
wise
-
хорошо, чем пользоваться чтобы отправлять бабос из канады в украину?
-
они руснявые paysett.ru/ - филиал paysend.com/ru - сайт для остальных с фоном в Киеве (у меня)
-
Десь пару років користувалась - поки проблем не було
-
Я користувалась- норм Я правда не з канади користувалась але теж чито права чито паспорт кидала
-
Кто -то пользовалс PAYSEND? там просит отснять права канадские с двух сторон. что то стремно. это эе офиц документ. Есть кто-то кто так делал? это секьюрно? или не стоит?
-
всем привет!
-
Одразу якось легше стало, хз чому.
-
Раджу всім, у кого зовсім срака
-
Я довго вмовляла себе це зробити, типу не до свят зараз. І як же класно, що зробила
-
Можно даже на пол часа в неделю уменьшать
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Готуйкуліш.
-
Там якщо 6 то при базисних показниках ніфіга не попадає в Ее )
-
Ми вибрали Торонто, бо тут ще плюс мінус є життя! Так дорого але живо! Великі міста вибирайте скучно не буде, вся інша Канада то більш про Спокій. Дружина жила в Ватерло і Кіченер, дуже Рада що вдалося з відти поїхати, бо там скука капець. Але ком‘юнеті непогані, сімейникам підійде!
23 Jan 2023, 01:02
26741/639904
3 minutes ago