(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Урааа
-
Щас закроют ю4ю и начнут раз давать гринки!!111
-
Лмиа это как спонсорство и путь к ПР, хз как это назвать. Но как перчатки не поменяешь работу
-
Но не стоит стрематься названия, а посмотреть видос стоит
-
youtu.be/kwsFdmmWSXA
-
Т.е для него нужно сидеть с валидной работой
-
Ну да, я именно про лмиа
-
Для опыта - да, но если есть лмиа и ты получила ита - надо сидеть, пердеть
-
Т.е если у тебя лмиа, который дает +50 то да, там есть условие
-
Скорее всего откажут в пр и все по новой
-
Люди в Европе ждут ПР процессинга имея просто год опыта. Это касается только ЛМИА
-
Вроде не обязательно по СЕС оставаться с той же компанией
-
При реєстрації авто в сервіс Онтаріо треба надати сейфті сертифікат, це документ про те що авто технічно безпечне (справні тормоза, відсутня критична корозія, колеса не відвалюються). Якщо по нормальному то сейфті означає що з авто не має бути проблем (ну хіба що двигун чи коробка), але по факту як я зрозумів цей сейфті можуть зробити за гроші, типу липовий. Сам сертифікат роблять на сто після огляду авто
-
Зрозумів, дякую за відповідь
-
Якшо ти задокументуєш, шо він скрив поломку - то змож подати на нього в суд. Того тіпу або є шо приховувати, або дуже обережний...) Мені сейфіті обійшовся чуть більше 100...
-
А що треба робити в місті щоб не бути в категорії Дім пристарілих? Правда цікаво
-
Ну от мені здалося, що він щось не договорює. А ти тільки підтвердив це. Дякую
-
Ну на замості дійсно нема що робити 😁
-
Смотря какие линзы надо. У нас для ребенка за линзы без оправы почти 1000 вышла.
-
Взагалі якщо мова про молодіжний двіж то це перевага студентських, мільйонників або туристичних міст, Вінниця чисто сімейне місто для роботи і спокійного життя. Все що треба є, типове українське Калгарі
23 Jan 2023, 01:02
267698/643486
5 minutes ago