(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! Народ, шукаю роботу в HR та TA в Канаді (Ванкувер, або ремоут). Бажано координаторські ролі, або Business Partner. Якщо будете чути, що у вас в компанії є вакансії, маякніть пліз. Допоможете мені, отримаєте бонуси за реферал, всі виграють) 🥰 Cорі, що спамлю всі чатики, без роботи вже скоро буду з розуму сходити. 😭
-
Обов'язково. Але я тут копів з радаром ще не бачив, тільки автівки з написом поліція.
-
А ще розшук і відсутність страхівки
-
Дати OBDшку та прогу для мазд? ))) я після cx7 сраної маю все для зчитування помилок на маздах))))
-
Дуже залежить від того де робити. В оптиці в торонто лінзи по 250 робили, трохи кращі в костко - 60
-
В Онтаріо можуть просто на ходу заміряти
-
І що ти тепер, за страховку платиш 1000 баксів? )
-
А по гуманітарці 12 днів ))))
-
Якщо пройдеш
-
Не перевищувати занадто і буде все добре
-
Моя консультант поправила мене що я помилявся, є різні види лмія, той що нам треба це спеціальний лмія для ПР саппорт, та для нього не треба міняти ворк перміт. Тобто ніяких клоузд пермітів.
-
через декілька міс буду продовжувати то побачу, вже маю пару поінтів. а що тобі по приколу штрафи платити? товаришу в Оттаві за перевищення з камери прийшло 474$ Те саме стосується проїзду на мигаючий жовтий який коп розцінив як проїзд на червоний. тепер просто більш уважніше їжджу і розумію що тут також з радарами по кущах ховаються )
-
4500 адвокати беруть