(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну дивися, відповідь на питання чому - досить субєктивна. Погода там така собі. Влітку і на весні сонячно, тепло, комфортно. Осінь, зима - залежить від того як ти далеко на північ. Ми проїхали всю країну і в основному темно, холодно, на півночі сніг, нижче спускатися - дощ, туман. Потім тут наче говорили за будинки. Мені здалося що там якщо відїжджати від велики міст і дивитися типу на субурбію то це їбана глушина. В деяких місцях навіть звязку мобільного нема і це 150 км від Стокгольма. Людей мало, всюди знаки типу community alert. Я так розумію в них це проблема що хати обносять в глушині. Потім це типу соціалістична країна. Ти платиш дохуя податків з яких живуть якісь курди переселенці. А потім ці курди на розйобаних корчах тебе підрізають на дорозі.
-
Перший раз чую про таке 🤔
-
Лол, що там за хєрота?
-
Ага, Альберта/Онтаріо/Квебек палають
-
Всім привіт, можливо в когось схожа ситуація ну або знає в кого можна запитати поради. Я переїзжаю в Канаду і плану відкривати Sole proprietorship компанію (чи це не обов’язковий крок?) щоб працювати фрілансером на Європейську компанію. Ця компанія хоче робити всі платежі тільки в Евро тому мені скоріш за все потрібно буде відкрити щось типу Wise для отримання евро платежів а потім вже робити переказ на свій канадський рахунок щоб в податкову ж показувати дохід. Чи можливо є якісь другі варіанти як заводити валюту в Канаду і правильно сплачувати податки як фрілансер? Буду дуже радий любій допомозі в цьому питанні.
-
і ще питання, якщо не секрет, ви через Sole proprietorship працюєте чи якийсь другий варіант?