(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хотя полгода это ни очем ваще
-
Реально? Не слышал такого
-
Може, тому, це було де до початку війни в 2014
-
опять таки компании которые делают лейофы потом получают бан на виза спонсоршип на пол года
-
Ну я ж вище топив за це. Я б маючи на рука H1 заїжджав би по ньому. З кількох причин - по перше це зрозумілий статус і відпрацьована процедура. По друге я б очконув що на кордоні не пустять бо типу от ти заїжджаєш по паролю маючи робочу візу
-
я бы все равно выбрал u4u, просто потому что не надо труситься и судорожно искать кто тебе займется спонсоршипством
-
Бо у меня есть инсайты что статус таки введут для u4u, и не от Олексея )) так что хз хз
-
Расскажешь какой выбор ты бы сделал и почему?
-
Я, чесно, буду радий за всіх українців якщо їм дадуть ТПС після u4u. Але зараз не понятно як це буде. Там в ІТ юса чатику чувак сумнівається по Н1 чи по u4u заїжджати. Це при тому що він уже виграв H1. Для мене тут вибір очевидний
-
Короче иметь и раб.визу и u4u не очень хорошо все-таки )
-
жду ответа пока что, но билеты на 1 сентября
-
Когда заезжаешь кстати?
-
Всім привіт) Якщо хтось в Оттаві продає офісний/робочий стіл - з радістю поспілкуюсь. Пишіть в приват 🌝
-
а так заехал себе по паролю и сиди перди джва года
-
Це теж мінус. Умовно кажучи треба буде сидіти пердіти в якомсуь Єпамі в Європі
-
Тому так - 3 роки
-
Процесінг тайм самої заявки там 8-14 місяців. До цього іще треба доки збирати що займає час і подати тебе вони зможуть уже десь через 9-12 місяців з моменту початку.
-
плюс еще должен же быть год до этого в другой энтити
-
я так понимаю что с л1 до гк где-то 2 года 8 месяцев
-
скидали вже?
23 Jan 2023, 01:02
269247/635720
about 2 hours ago