(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну, мы планируем в Альберту ехать. В Германии - в восточной части, но офис у меня находится в Карлсруэ (это 30км от Французской границы) у жены ближе к Гамбургу - но везде не зашло )
-
Да, тоже слышал ) но уже как то приехали, быстро жилье нашли без проблем, удаленная работа тоже
-
Это хорошо или плохо?)
-
Я собі схоронив тоді… docs.eraser.io/docs/examples
-
Оно)
-
www.remitbee.com/currency-exchange
-
yahoo finance - на диво, дуже добре працює саме для цих юзкейсів. кеша, правда, нема, я його руками додаю як "сток" с фікс прайсом 1
-
+ yahoo И спасибо за хак с кешем
-
Боржомі в старскі теж є
-
Я куштувала місцевий боржомі. То він не такий як в Україні. Солоного присмаку нема :(
-
#вакансія Моя компанія шукає. Пишіть в особисті - закину напряму. Senior Automation QA, remote jobs.lever.co/centro/d7eff8bc-2aa9-45b4-8196-216d49abe61a
-
vm.tiktok.com/ZM2PF44DT/
-
ні, розподілу такого автоматичного нема. але ти можеш зробити окремі "портфоліо" і власноруч вирішувати що куди додавати. зробив портфоліо etf і додаєш туди тільки етфи
-
солоного? ніколи його в Україні не відчувала у боржомі. але у цього точно запах боржомі, бо в Україні траплялося без запаху цього специфічного купити (напевно підробки)
-
А gic якось можна ввести? І чи показує він скільки в тебе в стоках, скільки в етф, скільки в кеші ?
-
Сколько нужно USD запастись для того что бы не стать бомжом в Ванкувере ?
-
Ну може не солоний, але коротше не така на смак. Але може то мене так після ковіду повело на присмаки
-
В Даунтауні бажано
-
Квартирі канєшна, я же поважний Українець
-
Жити в кімнаті чи в квартирі?
23 Jan 2023, 01:02
270188/634623
8 minutes ago