(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони там в одному районі тільки
-
Сподобалось ? Толпу бомжів не боявся ?
-
То Ванкувер, їздив на 5 днів
-
А шо за Аватарка з морем ? НьюФаундлер ?)
-
Я не в Ванкувері якщо що, тому хз)
-
+ меблі якісь ще якісь теж до 5к (в залежності від вподобань) мінімум 2к десь я б сказав
-
О теж за це спитати хотів
-
В Ванкувері не практикують завдаток (6 міс) за квартиру?
-
2600 +- квартира; 700 десь мінімум по їжі - помнож на 6 - це буде прям мінімум
-
Хм. Просто не під все ж зробиш список - наприклад розбивку портфоліо по секторам хотілося б автоматично мати 🤔
-
У Калгарі літом теж дуже весело. Будете через день ловити повідомлення про аномальну спеку і зверніть увагу, що рівень ультрафіолету тут вищий ніж у Німеччині. Бюрокиратії тут дійсно менше але не мало. Сильно не втратите. Щодо ПМЖ, якщо знайдете роботодавця в провінції куди їдете, я погоджуюсь, а так готуйтесь гарувати в макдональдсі за 17 баксів і платити за мікроквартиру з 2 бедрумами 2к))
-
Привіт. А є такі хто працює по контракту із європейськими або американськими компаніями? Під час підписання контракту ви надавали SIN для роботодавця? Бо з того, що знайшов в інтернеті, то SIN потрібно надавати тільки якщо ти як найманий працівник працюєш
-
Всем привет. Я тут на проект залетел, процессов тестирования от слова НИ🤦УЯ, У кого был опыт построения процессов тестирования в компании с нуля? Может поделитесь книгами, статьями полезными(знаю что в интернете их много, но много и откровенного шлака). Может кто то проходил такой экспириенс, и будет рад поделиться советом. Буду благодарен за любые комменты. Дело в том что в таксах для девов даже нет тех документации, а дизайн немного отстает от реального продукта уже🤯. А потом нам эти таски тестировать. 😅Ах да, и это Мобайл нейтив на IOS и Android, с чем у меня вообще опыта раньше не было, все время на вебе сидел😔. В общем если кто то что то накидает в меня, типа статей или книг или видосиков, буду весьма благодарен. Всем хорошего рабочего дня