(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт всім, мене звати Валерія, мені 21 рік, 26 липня я приїзджаю до Канади на стажування від Mitacs. Зараз шукаю кімнату з меблями, Інтернетом тощо у Суреї чи Бернабі/Ванкувері (краще Сурей). Дати: 26.07 - 21.10 Бюджет: десь 1000 канадських доларів (якщо таке для Британської Колумбії реально 😅) Буду вдячна за поради та допомогу 💜
-
Де дешевше якщо колись був студентом
-
Мій товариш набирає в роту зв’язку стрилецьокого батальйону 93ОМбр. Якщо хтось бажає служити або вже служить і хоче перевестися в спокійне місце пишіть. Хлопці поряд з передком, але завжди 3 лінія, відносно безпечно. Всьому навчать, здебільшого робота з раціями, старлінками тощо. #зсу #робота
-
Привіт, шановне панство. Допоможіть, будь ласочка. Я працюю як український фоп-контрактор на американську компанію. Як буде краще легалізувати ці стосунки у Канаді (Нова Скошиа)? Відкривати ЛЛП чи шукати посередника?Чиякі варіанти? В планах ПР, якщо шо.
-
Впечатляет как назад в 2008 говоношлюпки провинциального флота )
-
До речі, хто працює чи планує працювати через Remote.com і розраховує отримати PR через провінційний стрім BCPN(бо Remote зареєстрований в BC), то через них не вийде. Я в цілому не розраховував бо не знаходжусь в BC, але колись думав туди їхати через те що Remote там зареєстрований і типу можна буде піти по провінційні програмі
-
а під CEC він підходить?)