(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.reddit.com/r/legaladvicecanada/comments/14l9xyc/my_degree_got_revoked_for_cheating_now_my/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
-
1. Не бачу SSD в списку 2. U12S малувато для K серії, ні? 3. Не знайшов B660 з ddr5, тому замінив на Z690 (краще та швидше, особливо для K) 4. 3080 знайти проблематично, замінив на 4070 (трошечки швидше) 5. Ціни перші, шо попались під руку - якщо пошукати, можна знайти знижки Ітог: майже ті самі гроші за все нове та трохи краще/швидше.
-
Привіт. У когось в Україні є ФОП 2 групи? Чомусь нараховуються податки хоча на період війни їх відмінили і вже назбирався борг
-
заголом так, але це може зіпсувати відносини з лендлордом
-
просто на тому ж zillow якщо намагитися "грати по правилам" і ставити галочку "pets allowed" то там просто мінус 99% оголошень
-
мова про апартментс
-
Якщо мова про еее, не-кондо (мабуть?) - дім, таунхаус etc - то так
-
тобто в реальності можна напиздіти, що кота немає, все підписати, а потім спокійно заїхати? чи як це в реалі люди роблять? (про те що є condo rules і їх не можна порушувати я знаю)
-
У меня в договорі (Agreement to Lease, Form 400) заборона для тварин, але ми також підписали Residential Tenancy Agreement (Standard Form of Lease) і там: R. Pets (Part III of the Act) A tenancy agreement cannot prohibit animals in the rental unit or in or around the residential building. There are some cases where the landlord can apply to the Landlord and Tenant Board to evict a tenant who has a pet. These are some common examples: • the pet makes too much noise, damages the unit or causes other tenants to have allergic reactions, • the breed or species is inherently dangerous, or • the rules of the condominium corporation do not allow pets.
-
1. Ссд, думав лишити собі - Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2, але впринципі можу і з ссд 2. Я не гнав проц, тому мені вистачало. 3. Торг присутній =D Ти в скільки б оцінив?
-
ну звучить perfectly reasonable. а ти одразу карти на стіл і казав що в тебе є тварина і хотів би це додати у контракт?
-
Слушайте, а имея номинацию от провинции, можно ли торчать в ЕЕ? Вдруг там низкий бал проходной окажется по этим новым выборам и пришлют приглашение, можно будет дропнуть пэйпер бейзд федеральный этап и податься через ЕЕ? Теоретически через ЕЕ пр быстрее, чем 18 месяцев через через пэйпер-бейзд
-
ні, бо в мене нема тварини) Residential Tenancy Agreement (Standard Form of Lease) - це правила Онтарио і там нема чого редагувати (в частині про тварин) www.forms.ssb.gov.on.ca/mbs/ssb/forms/ssbforms.nsf/70727b4cff4fea2f852575d100614b8a/d1d0c89b5c040a838525822f00797e83/$FILE/2229E(Static).pdf
-
діти в неї є? хата в окупованій частині України? Подавалася сама чи через адвокатів?
-
прикольно, договір протирічить RTA)