(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там же как медицину сдал - у нее есть срок годности, иначе надо пересдавать в какнаде есть кейсы где люди по 3-5 раз сдавали пока ждали пр)))
-
Добре
-
@shredder101 я слежу за тобой
-
Если вы извне Канады, то залендиться надо до конца действия визы. А это примерно 1 год с прохождения медицины.
-
Здравствуйте, есть у копра "срок годности"? Если человек его получил, сколько времени есть чтоб залендиться?
-
плоти нологи и жди врача!!!111
-
Питання в довірі, я більше довіряю тим кому доначу. Тим паче борг зʼявився з офіційним «дозволом» держави. Мейк сенс? Я більш довіряю армії зараз ніж державі. Тому це мій шлях, не навʼязую його нікому
-
ну и 3 года на пр прожил = можно подаваться на паспорт или 2 года на пр + 2 года на вп
-
Але не розумію одного. В мене віза на три роки… типу в мене ж грубо кажучи два роки на «подумати» після того як капне один рік досвіду тут
-
год опыта не обязателен, просто у большинства людей не хватит балов без него (та и с ним тоже), что бы пройти год опыта открывает доступ к доп программам пнп и дает балы в ЕЕ
-
Та важко сказати, мені самому не потрібен Зважаючи на те, що - особливого сенсу в K там немає, тому шо матір та кулер такі - воно вживане і трохи застаріле вже - PSU трохи overkill, 700W gold було б достатньо - але незважаючи на це все, це все ще solid gaming pc Я б сказав, що fair price разом з ssd - може біля 1700, але це моя персональна думка
-
О, оце цікавий поінт. І я так хочу, але там вище описували трошки. Канадського досвіду рік треба.