(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
MAGMA, MANGA, FAANG
-
Го в карьеру.
-
Ну как бы да. Я ждал от них большего. Думал финкомпания же, норм денег дадут, интересно работать будет.
-
Faang вместо фб - мета
-
Ну так в мониторинге там же бд нужно знать немного
-
Но тут после сюжетки как-то и гриндить не захотелось, буду ждать наверное сезон
-
Диабло это не про глубину, а про гринд все таки, имхо
-
Ладно, друидом с торнадо прикольно бегать)
-
А как с преступностью, не сталкивались пока? А то начитаешься тут интернетов всяких
-
Всім привіт, Можливо хтось чув/шукає Андроїд Девелопера. В ІТ 10+ років, в програмуванні (Андроїд розробка) 3 роки. Зараз працюю в Accenture(в Італії) +- в листопаді переїжаю в Канаду(в Торонто) Якщо хтось шукає, або знає хто шукає можу скинути CV і рекомендаційний лист з минулої роботи. Дякую
-
Серйозні дядьки у лайнапі 👍
-
Був в Welcome Centre на зустрічі з адвокатами зі Львова що піарять свої послуги з H&C у Норс Йорк, є фотки слайдів з їх презентації з критеріями аналізу, можу скинути в приватні, якщо комусь цікаво. Їх ціна десь 6-8к. Але зараз мій друг знайшов іншого в 2 рази дешевше, пробує податися влітку. В цілому, як вони казали, це програма для тих хто ніяким боком не пролазить в ЕЕ (вік 45+) але вже набув достатньо багато звʼязків з Канадою (робота, друзі, родичі, майно, діти в школі, і т.д.) і не може повернутися на батьківщину через небезпеку або інші обставини.